Global Fights Holland Part II

november 3, 2018 11:00 - 23:45 Vlaskamp 3, 2592 AA Den Haag

Het Nieuwste gala van Den Haag en omstreken wat door de befaamde sportschool Total Trainings Center word georganiseerd onder de gedegen leiding van Hans Massing en staat gegarandeerd voor een spektakel aan gevechten. Deel II word nog spectaculairder dan deel I.

En er word een VIP Tafel ter waarde van € 1000,- verloot.

VIP Tafel Loterij ———–>>> Klik Hier <<<—————-

VIP tafel loting twv €1000!
Koop nu een Ticket/lootje van € 10,- en maak kans om samen met 5 vrienden/familie aan een VIP tafel te zitten twv €1000!  De VIP tafel is voorzien van: onbeperkt drinken (GEEN alcohol!), diverse kleine hapjes en zoetigheden, diner inclusief toetje en een mooie plek bij de ring!
• Hoe doe je mee?
Koop via onderstaande link een ticket/ lootje van €10.  Je naam wordt in een pot gedaan en zodra de €1000 in z’n geheel binnen is, loten we in een Live stream de winnaar uit. Hoe meer lootjes Hoe meer kans.
De VIP tafel is bedoelt voor 6 personen!
• Spelregels en belangrijke info.
– Niet gewonnen betekend NIET geld terug!
– Vul duidelijk je Naam + Achternaam in. Dit schrijven we dan op het lootje en hierop wordt er geloot!
– Je kunt alleen meedoen met deze loting. Mochten we hierna (ligt eraan hoe snel deze loting gaat) nog een tafel verloten, betekend dat je OPNIEUW een lootje moet kopen! Je huidige lootje telt dus niet voor (mogelijke) andere lotingen.
– De winnaar wordt bekend gemaakt zodra het bedrag in z’n geheel binnen is, dit ligt dus aan hoe snel en hoeveel lootjes er verkocht worden.
– Meedoen betekend dat je akkoord gaat met ALLE spelregels en belangrijke info.
Ticket Type Price Cart
Global Fights Holland Part II 40.00 30.00

In winkelmand